english

Beszedés

A beszedési tevékenység akkor kerül előtérbe, ha a szállító  időben szállított, és eleget tett szerződésbeli kötelezettségeinek, de vevője ennek ellenére nem egyenlítette ki az áru vagy szolgáltatás vételárát. A szállító így nem tud időben eleget tenni saját fizetési kötelezettségeinek, ami veszélyezteti a cég működését, és hírnevére is rossz fényt vet.

Az adósnyilvántartási és beszedési funkció keretén belül  a beszedéssel foglalkozó cég magára vállalja  az ügyfelek adósnyilvántartását, továbbá minden ezzel összefüggő munkát, így a fizetési felszólítások kiküldését és a kintlévőségek beszedését is.

A faktor megvásárolja a követeléseket, ezért érdekében áll azok mielőbbi érvényesítése. A nyilvántartásainkban szereplő követelésekről, fizetésekről, jóváírásokról, levonásokról stb. készített részletes kivonatot az ügyfél rendelkezésére bocsátjuk, megszabadítva partnereinket a vevő- és adósnyilvántartás vezetésétől.

Ügyfeleink kérésére naponta, hetente vagy havonta készítünk kivonatot, amely a kintlevőségekre vonatkozó vezetői tájékoztatás mellett mindenekelőtt a könyveléshez nyújt könnyen áttekinthető segítséget. A vevőanalitika (folyószámla nyilvántartás) egyedi könyvelése helyett az ügyfeleinknek mindössze néhány gyűjtőkönyvelést kell elvégezniük.

Előnyök:
- javuló pénzforgalom, hiszen erőforrásait nem tékozolja el, hanem szakemberekre bízza kintlevőségei rendezését
- üzleti partnerkapcsolatai stabilak maradnak
- gyors, eredményorientált

Behajtási folyamatunk fázisait, a személyes felkeresést, valamint az esetleges jogi útra terelést megbízónkkal egyeztetve végezzük el. Pénzügyi szolgáltató cégként megfelelő kapcsolatrendszerrel és adatbázis elérhetőségekkel rendelkezünk.


 
GLOBAL Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

Székhely:

1037 Budapest, Montevideo u. 6. I. em.
Tel: (+36) 1 436 75 00
Fax: (+36) 1 436 75 09, 436 75 01
E-mail elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja!

A GLOBAL Faktor Zrt. adatvédelmi tisztviselője:

Herman Andrea

Elérhetőségei:

Cím: 2400 Dunaújváros, Építők útja 7.
E-mail: dunaujvaros@globalfaktor.hu
Telefon: (+36) 25 510 134
 

Powered by: Venturi